Comunicate

Un nou obiectiv de investiții -Modernizarea sistemului de iluminat public

Contract de Finantare Iluminat Public
Un nou proiect, un nou Contract de Finanțare-modernizarea sistemului de iluminat public, ce va schimba viața locuitorilor din comuna Filipeni în bine, pentru că cetățenii din comuna Filipeni își doresc lucruri durabile. Și toate acestea pentru că, administrația locală este condusă de către o echipă ambițioasă, inteligentă care a reușit să schimbe fața comunei comparativ cu anul 2016, când au fost preluate frâiele destinului comunității.

Achiziție buldoescavator dotat cu accesorii pentru lucrari de intretinere a drumurilor

Pentru cetățenii din comuna Filipeni, incă un vis a devenit realitate, prin achiziția unui buldoescavator, dotat cu accesorii care vor permite efectuarea de lucrări de întreținere a drumurilor comunale și de exploatare, de deszăpezire, obiectiv cuprins în Platforma program a echipei PSD din anul 2016.
Cu chibzuință au fost adunați bani în bugetul COMUNEI FILIPENI, AN DE AN, și iată că, în anul 2021 am reușit să achiziționăm pentru COMUNA FILIPENI un buldoexcavator.
Mulțumesc tuturor celor care au înțeles importanța achiziționării Buldoescavatorului!

Primar,
Rodica AMBROSIE

Dezvoltare infrastructura rutiera in sat Brad

Primaria comunei Filipeni a initiat procedura de consultare publica in conformitate cu prevederile Legii 52 / 2003 privind consultarea publica si transparenta decizionala referitoare la proiectul de Hotarare privind actiuni viitoare in localitatea marginalizata Brad, din comuna Filipeni, judetul Bacau.

Etapa consultarii publice are loc in perioada 10 iunie – 14 iunie 2021. Persoanele intereesatee pot trimite sesizarile, observatiile, punctele de vedere la adresa de email: prfilipeni@yahoo.com sau pot inregistra adrese scrise la Secretariatul Primariei Filipeni.

Anunt dezvoltare infrastructura rutiera Brad

Informare depunere solicitare acord mediu proiect Reabilitare drum comunal 98C

Comuna Corbasca anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Reablitare drum comunal 98C, sat Rogoaza, comuna Corbasca, judetul Bacau”, propus a se realiza in sat Rogoaza, comuna Corbasca, judetul Bacau.

Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul APM Bacau, strada Oituz nr. 23, in zilele lucratoare, intre orele 8 – 14 si la sediul titularului, Primaria comunei Corbasca, telefon 0746.013.493.

Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Bacau, strada Oituz nr. 23.

Activitatea centrelor cu relatii clienti E.ON este suspendata.

Pentru probleme ce tin de relatia cu operatorul de retele de distributie a energiei electrice Delgaz Grid si aici ma refer la Avize de amplasament, Avize tehnice de racordare, Contracte de racordare, Certificate de racordare puteti folosi atat adresa mea de email cat si pe a doamnei Monica Marin, Agent vanzari distributie Delgaz Grid S.A. <a href=”mailto:monica.marin@delgaz-grid.ro”>monica.marin@delgaz-grid.ro</a> sau sa accesati www.delgaz.ro

Anunt E-ON

Anunț important

ÎNCEPÂND DE ASTĂZI, 16.MARTIE 2020 ACCESUL PUBLICULUI VA FI PERMIS DOAR PENTRU PROBLEME URGENTE, PÂNĂ LA AMELIORAREA SITUATIEI.

CORESPONDENȚA SE POATE EFECTUA:

  • PRIN TEL. NR. 0234-285500
  • FAX NR. 0234-285867
  • e-mail: prfilipeni@yahoo.com
  • postă